Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına sıcak bir yuva imkânı sunuyor

• 30 Ekim 2023

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinin Karacakılavuz Mahallesi’nde inşa ettiği sahipsiz hayvan geçici bakımeviyle sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Süleymanpaşa Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi, 250 hayvan kapasiteli. Alanında uzman personelin görev yaptığı bakımevinde, sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi titizlikle yapılıyor. Bakımevinde, idari bina, klinik birimi, dört adet köpek bakım alanı, dört adet köpek yaşam alanı, kedi bakım alanı, kedi yaşam alanı, karantina birimi, ısı ve su merkezi, güvenlik birimi, iki adet muayene odası, iki adet operasyon salonu, laboratuvar, hayvan yıkama-tıraş odası, görüntüleme odası, ameliyathane, personel hazırlık ve ameliyathane hasta hazırlık odası, eczane, mama hazırlık odası ve veteriner hekim odası yer alıyor.