Burhaniye Belediyesi sokak hayvanlarını iyileştirmeye devam ediyor

• 30 Kasım 2023
Burhaniye Belediyesi, Alida Nedim Erarslan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarını iyileştirmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor.

Alida Nedim Erarslan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 1.280 metrekarelik alana inşa edildi. Merkezde, ameliyathane, muayene ve bakım odaları yer alıyor. Bakımevinde sokak hayvanları tedavi ediliyor, kısırlaştırılıyor, küpe uygulaması ve aşılama yapılıyor. Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Barış Hakan, “Alida Nedim Erarslan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, veteriner hekim ve alanında uzman personelle birlikte çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Doğaya ve hayvanlara hassasiyetimizi ortaya koymaya devam ediyoruz, siz değerli hayvan dostlarını sıcak bir yuva temennisiyle hayvan sahiplenmeye davet ediyoruz,” dedi.