Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçici hayvan bakımevini hizmete açtı

• 24 Nisan 2023

Karacakılavuz Mahallesi’nde hizmete açılan geçici hayvan bakımevi, teknolojik imkânlarıyla sokak hayvanlarına en iyi koşullarda hizmet verecek. Açılış töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel Özdal, bakımeviyle ilgili teknik bilgileri paylaştı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan, bakımevinin işleyişi ve donanımı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Geride bıraktığımız dokuz yılda büyük projelere imza attık. Bugün, burada açılışını gerçekleştireceğimiz sahipsiz hayvan geçici bakımevinin tüm projelerimizin arasında özel bir yeri var,” dedi.