Atakum Belediyesi sokak hayvanları için çalışıyor

• 24 Temmuz 2023
Atakum Belediyesi, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, yaz sıcaklarının sokak hayvanlarını olumsuz etkilememesi için mama ve su desteğini artırdı.

Atakum Belediyesi, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Veterinerlik Servisi, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Ekipler, yaz sıcaklarının sokak hayvanlarını olumsuz etkilememesi için mama ve su desteğini artırdı. Veteriner hekim, tekniker, şoför ve saha personelinden oluşan ekipler, ilçe genelindeki besleme noktalarını tek tek kontrol ederek boşalan mamatikleri ve su kaplarını dolduruyor. Belediye görevlileri, hava sıcaklıklarındaki yükselişin sokak hayvanları için risk teşkil ettiğine dikkat çekti.