Çine Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

• 28 Ağustos 2023
Çine Belediyesi, sokakta yaşamını sürdüremeyecek durumdaki hayvanların rehabilite edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Çine Belediyesi, Veteriner İşleri Birimi, sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı, üremenin kontrol altına alınması, sahiplendirilmesi, sokakta yaşamını sürdüremeyecek durumdaki hayvanların rehabilite edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmayan Çine Belediyesi’nin veteriner hekimleri, kontrolsüz üremeyi de engelliyor. Ekipler, “Kısırlaştır, Aşılat, Yaşat” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Kısırlaştırılan sokak hayvanları, operasyondan sonra iyileşme süresine dikkat edilerek koruma altına alınıyor.