Adana Büyükşehir Belediyesi, üretici kadınlara destek oluyor

• 25 Mart 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi, hayatın her alanında kadınlara desteğini sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, “Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla Kadın Emeği Pazarı’nın üçüncüsünü Mahfesığmaz Mahallesi’nde açtı. Kadın kooperatifleri, girişimci kadınlar ve kadın üreticiler, el emeği ürünlerini pazarda satışa sundu. Kadınlar için üretime destek atölyesi düzenlendi. Atölyede, kadınların üretim süreçlerine katılımı, karşılaştıkları zorluklar, çözüm önerileri ve belediyenin üretici kadınlar için yapabilecekleri ele alındı.