"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Besim Dutlulu: “Ayrım gözetmeden her vatandaşa destek olduk”

  • 25 Mart 2024
Başkan Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi’nin sosyal politikalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve başlar başlamaz, belediyemiz bünyesinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü kurduk. İlçemize aşevi kazandırdık. Vatandaşlara ücretsiz süt dağıttık. İlk beş yıllık görev dönemimizde vatandaşların taleplerini hiç geri çevirmedik. Gıda, yakacak, ulaşım, ev bakımı ve temizlik gibi birçok alanda vatandaşlara destek oluyoruz.

Engelli vatandaşlar için engelli misafirhanesini ilçemize kazandıracağız, engelli vatandaşlar için eğitimler, kurslar, etkinlikler düzenleyeceğiz. Aileler de bu merkezde gönül rahatlığıyla zaman geçirebilecek.

Belediyemizin yeni ek hizmet binasında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün birimlerine daha fazla alan ayıracağız, ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğimizi artıracağız. Belediyemizin Kadın ve Aile Danışma Merkezi’ndeki uzmanlarla birlikte kadınlara her konuda destek oluyoruz. Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nin ikincisini belediyemizin ek hizmet binasında açacağız. Bu binada belediye konukevi de yer alacak.

“Hiç kimse yoksa Akhisar Belediyesi var,” diyerek yola çıktık. Ayrım gözetmeden her vatandaşa yardımcı olmak için çalıştık. En önemli görevimiz, derdi olanlara derman olmak.  İnsana yatırım yaptık. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.


Önerilen Haberler