Burhaniye Belediyesi, “Hem Eğleneceğiz Hem Öğreneceğiz” sloganıyla öğrencilerin yanında

• 25 Mart 2024
Burhaniye Belediyesi, “Hem Eğleneceğiz Hem Öğreneceğiz” sloganıyla çocuklar ve gençler için kurslar düzenliyor.

Burhaniye Belediyesi, “Hem Eğleneceğiz Hem Öğreneceğiz” sloganıyla düzenlediği kurslara devam ediyor. Fitness, resim, jimnastik, pilates, basketbol, halk oyunları, yaratıcı drama, piyano ve eğlenceli matematik kursları yoğun ilgi görüyor. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki kurslardan yaklaşık 300 kişi yararlanıyor. Merkezde, yetişkinler için pilates ve halk oyunları kursları düzenleniyor.  Kurslara kayıt olmak için 0266 422 29 93 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.