Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ödüle layık görüldü

• 25 Mart 2024

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kentsel dönüşüm alanında başlattığı çalışmalarla ödül aldı. İstanbul’un günlük gazetelerinden Damga Gazetesi’nin 20. Yıldönümü etkinlikler kapsamında 2023’e damga vuran isimlere ödül verildi. Ödül töreni, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert'in ev sahipliğinde yapıldı. 1999 yılındaki Marmara depreminden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatan ve 24 yıldır Büyükçekmece’deki riskli yapıların büyük bölümünü dönüştürme başarısı gösteren Başkan Hasan Akgün’e ödül verildi.