Çaycuma Belediyesi, Prof. Dr. Ruşen Keleş’i ağırladı

• 25 Mart 2024
“21. Yüzyılda Kentleşmenin Vizyonu ve Yerel Yönetimlerin Rolü” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Çaycuma Belediyesi, hocaların hocası olarak bilinen, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş’in katılımıyla “21. Yüzyılda Kentleşmenin Vizyonu ve Yerel Yönetimlerin Rolü” başlıklı bir konferans düzenledi. Harita Mühendisi Prof. Dr. Erdal Köktürk’ün yönettiği konferans, 16 Mart’ta yapıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’yı ülke tarihinin en önemli akademisyenlerinden Prof. Dr. Ruşen Keleş’le buluşturduk. Ömrünün 65 yıldan fazlasını bilime adayan değerli hocamızla hepimizin hayatında yeni pencereler açtığına inandığım bir konferans düzenledik,” dedi.