"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

CHP BELEDİYE GAZETESİ YENİ DÖNEME HAZIR

Funda Dörtkaş

CHP Belediye Gazetesi Yayın Yönetmeni ve Editör

CHP Belediye Gazetesi Yayın Yönetmeni Funda Dörtkaş Belediye Gazetesi’nin yeni dönemi hakkında yazdı.

Mayıs 2020’de yayın hayatına başlayan CHP Belediye Gazetesi, dört yıl boyunca CHP’li belediyelerin sesi, sözü ve aynası oldu. CHP Belediye Gazetesi’nin ilk sayısından bu yana belediyelerin hizmetlerini, projelerini ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştık. Bu ay, CHP’li belediyelerin sosyal politikalarını ve 31 Mart yerel seçimlerini ele alan 160. sayımızı okurlarımızla buluşturuyoruz.

160 sayıyı geride bırakan CHP Belediye Gazetesi’nde bugüne kadar ülkenin ve yerel yönetimlerin gündemini takip ederek 160 dosya hazırladık. Gazetemizin “Belediyeler Çalışıyor” bölümünde, 11 büyükşehir, 10 il, 182 ilçe ve 46 belde olmak üzere 249 belediye başkanıyla 280 röportaj yaptık. Dosya konuları kapsamında 11 büyükşehir, 8 il, 148 ilçe ve 18 belde olmak üzere toplam 185 belediyeyle yaptığımız 1.262 röportajı paylaştık. Alanında uzman, yetkin ve donanımlı 419 uzman, akademisyen ve gazeteciyle röportajlar yaptık. MYK ve PM üyelerini, milletvekillerini dinledik, 88 röportaj yaptık. Gazetemizin 115. sayısından itibaren “Fark Yaratan Projeler” bölümünü başlattık, 11 büyükşehir, 9 il ve 48 ilçe belediye başkanıyla yaptığımız röportajları kamuoyuyla paylaştık. Her sayıda, dünya ülkelerindeki yerel yönetim uygulamalarını taradık, “Dünyadan Örnekler” bölümünde okurlarımıza sunduk. CHP’li tüm belediyelerin hizmetlerine yer vermek amacıyla “Belediyelerden Haberler” bölümünde toplam 18.631 haber yayımladık.

CHP’nin dijital mecrası CHP Belediye Gazetesi, Türkiye’de bir ilk ve tek. Nitelikli ve kapsamlı içeriğiyle dört yıl boyunca hiç kesintisiz yayımlanan, uzun soluklu bir mecra olmasıyla fark yaratan CHP Belediye Gazetesi, ekibiyle birlikte 2024-2029 dönemi için hazır. Kurulduğu günden bu yana bir parçası olmaktan, yayın yönetmenliğini ve editörlüğünü üstlenmekten gurur ve mutluluk duyduğum CHP Belediye Gazetesi’ni birlikte bugünlere getirdiğimiz ekibime, desteğiyle bizi yalnız bırakmayan CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gökan Zeybek’e, yerel yönetimler birimindeki arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza, belediyelerimize, röportaj teklifimi geri çevirmeyen uzmanlara, akademisyenlere ve gazetecilere, her sayımızı takip eden okurlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Emekle bugüne getirdiğimiz gazetemizi, içeriğindeki yeniliklerle, aynı kalitede yeni dönemde de sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.


Önerilen Haberler