Çorlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı

• 25 Mart 2024

Çorlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kadınları unutmadı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sabah erken saatlerde fabrikalara ve işyerlerine gitmek için servis bekleyen kadınlarla bir araya geldi. Başkan Sarıkurt, duraklarda servis bekleyen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, kadınlara çiçek hediye etti.  Kadınlarla sohbet eden Başkan Ahmet Sarıkurt, “Bugün en çok sabahın en karanlık saatlerinde işe gitmek için yola koyulan, her gün evine ekmek götüren kadınların günü. Mücadeleyi hiç bırakmayan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun,” dedi.