Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HASUDER arasında işbirliği

• 25 Mart 2024
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği arasında protokol imzalandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER), üreme sağlığı hizmetlerini vatandaşlara sunmak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve HASUDER Başkanı Prof. Dr. Bülent Kılıç tarafından imzalanan protokol kapsamında Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi, çalışmalarını sürdürecek. Birim, Antakya EXPO alanında hizmet vermeye devam edecek, kent genelinde üreme sağlığı, cinsel sağlık ve aile planlaması hizmetleri sunacak, sağlıklı koşullarda gebelik ve doğum için yönlendirme yapacak. Hatay’daki kadınlar bu hizmetlerden ücretsiz faydalanabilecek.