Mersin Büyükşehir Belediyesi, istihdam desteği ile vatandaşların yanında

• 25 Mart 2024
Mersin Büyükşehir Belediyesi, mobilya imalatı ve montaj eğitimi aracılığıyla istihdama katkıda bulunuyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin istihdam yaratan mesleki eğitim kursları, vatandaşların hem mesleki beceri kazanmasına hem de iş hayatına katılmasına imkân tanıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Tırmıl Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’nde, mobilya imalatı ve montaj eğitimi veriliyor. Kursiyerler, teorik ve uygulamalı eğitim alıyor. Uzman eğitmen eşliğinde mobilya imalatını ve montajı öğrenen kursiyerlere eğitim sonunda Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.