“Sağlıklı yaş alma” temalı toplantıların beşincisi düzenlendi

• 25 Mart 2024
Gaziemir Belediyesi, Sağlıklı Yaşıyoruz Platformu işbirliğiyle sağlıklı yaş alma eğitim toplantısı düzenledi.

Gaziemir Belediyesi ve Sağlıklı Yaşıyoruz Platformu işbirliğiyle “sağlıklı yaş alma” temalı toplantıların beşincisi düzenlendi. Toplantının konusu, tiroid sağlığı ve depresyondu. Toplantının moderatörlüğünü Sağlıklı Yaşıyoruz Platformu’nun kurucuları Nurçin Çağlar ve A. Okan Çağlar yaptı. Toplantıda, tiroid problemleri, depresyonun kök sebepleri ve diğer kronik hastalıklarla ilişkisi, bu hastalıklardan korunma ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verildi. Toplantının ilk bölümünde doktorlar sunum yaptı, ikinci bölümde katılımcıların soruları cevaplandı.