Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sporcu dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor

• 25 Mart 2024

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde spor faaliyetlerine katkıda bulunmak, sporcuların ve spor tesislerinin sayısını artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete açıldı. Tesiste, açık ve kapalı tenis kortu, sosyal tesis, kafeterya, soyunma odaları, antrenör odaları, tuvalet ve teknik odalar yer alıyor. Tesisin maliyeti yaklaşık 20 milyon TL.