Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi

• 30 Nisan 2024

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için Atapark’ta eğlenceli etkinlikler düzenledi. Çocuklar, geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra gösterilere ve yarışmalara katıldı. Ücretsiz aktiviteler arasında jonglör gösterileri, sihirbazlık, sanal gerçeklik deneyimi yer aldı. Patlamış mısır ve pamuk şeker gibi lezzetler de çocuklar için stantlarda yerini aldı.