Çanakkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı etkinliklerle kutladı

• 30 Nisan 2024

Çanakkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tören ve etkinlikler düzenledi. Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Baro Başkanı Hande Keskin, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Tören, günün anlamına ilişkin konuşmalar ve şiir dinletisiyle son buldu.