Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı

• 30 Nisan 2024

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutladı. Kutlamalar, 20 Nisan Cumartesi günü Kuğulu Park’ta, Gordion String Quartet eşliğinde Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu’nun konseriyle başladı. 22-26 Nisan tarihleri arasında gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören çocukların yaptığı eserlerden oluşan sergi beğeniye sunuldu. Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde de çocuk atölyeleri sergisi açıldı. 23 Nisan’da Anıtpark’ta “1000 Çocuk Korosu Konseri” düzenlendi. Konserin hemen ardından Grup Doludizgin, Barış Manço şarkıları çaldı. Kutlamalar, 27 Nisan’da İsmet İnönü Parkı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği’yle son buldu.