Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, çocuklara lunapark müjdesi verdi

• 30 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, makamını bir günlüğüne Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Zeynep Girgin ve Eymen Özdemir’e devretti. Başkan Deviren, çocuklara müjdeli bir haber de verdi, Gemlik’e kurulacak lunapark için görüşmelerin son aşamaya geldiğini ve çalışmalara çok yakında başlayacaklarını açıkladı. Başkan Deviren, çocuklar için planlanan diğer projeler hakkında da bilgi verdi. Çocuklar, Başkan Deviren’le hatıra fotoğrafı çektirdi.