Balçova'da çocuklara spor etkinlikleri

• 17 Ocak 2022
Balçova Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarında kurslara katılan çocuklar, düzenlenen yeni yıl eğlencesinde hem eğlendi hem de spor yaptı.

Balçova Belediyesi yıllardır ücretsiz spor hizmeti veriyor. Spor hizmetinden yararlananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Değişik oyunlar eşliğinde spor yapan çocuklar, bir sonraki aşamada yatkın oldukları spor dalına yönlendiriliyor, severek spor yapmaları sağlanıyor. Spor Eğitim Müdürlüğü, kursa katılan çocuklar için farklı aktiviteler de düzenliyor. Kurslara katılan çocuklar için yeni yıl partisi de düzenlendi. Spor hizmetlerinin günden güne büyüyerek devam ettiğini belirten Başkan Fatma Çalkaya, “Çocukların sağlıklı ve mutlu bir çocukluk geçirmesi, gelecek açısından çok önemli. Bu gelişime katkı sunmayı öncelikli görev olarak görüyoruz,” dedi.