Beylikdüzü Belediyesi kışa hazır

• 17 Ocak 2022
Beylikdüzü Belediyesi kışla mücadele ekipleri, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldı, hazırlıklarını tamamladı.

Belediye, 221 personeliyle ve 68 aracıyla 7/24 esasına göre sahada olacak. Özellikle sağlık kuruluşlarına ulaşımı sağlayan yollar başta olmak üzere tüm bağlantı yollarının açık kalması sağlanacak. 10.000 çuval tuz, 25 kiloluk paketler hâlinde ücretsiz olarak dağıtılacak. Başkan Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da soğuk havanın etkisini hissedeceğiz. Komşularımız endişe etmesin. Komşularımızın kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirleri aldık. Ulaşımda aksaklık yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm personelimizle sahada olacağız,” dedi.