Buzzfest Kadıköy'de başladı

• 17 Ocak 2022
Kadıköy Belediyesi, Buzzfest 24 Aralık’ta başladı.

Buzzfest, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Pandemi sonrasında yeniden hazırlanan etkinlikte eğlenceli aktiviteler ve konserler de yer alacak. Buzzfest’i bugüne kadar yaklaşık 7.000 kişi ziyaret etti. Kalamış Atatürk Parkı’ndaki Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde başlayan etkinlik 28 Şubat 2022 tarihinde sona erecek. Festival için Kalamış Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki iki saha özel bir teknoloji kullanılarak buz pisti ve buz kaydırağı pisti olarak hazırlandı. Buzzfest pisti, 24 Aralık-28 Şubat tarihleri arasında Kalamış Atatürk Parkı’ndaki Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik ve Spor Merkezi’nde her gün 10:00-22:00 saatleri arasında açık olacak.