Çaycuma'da Türk Sanat Müziği konseri

• 17 Ocak 2022
Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, pandemi sonrası ilk konserini verdi.

Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun şef Levent Özger yönetimindeki Kış Konseri’ne katılım yüksek oldu. Pandemi sonrası düzenlenen ilk konsere vatandaşlar da ilgi gösterdi. Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki konseri, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, bazı sivil toplum örgütlerinin başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar izledi. Topluluk Başkanı Hamza Başören, Türk Sanat Müziği Topluluğu’na maddi-manevi desteğini esirgemeyen Başkan Bülent Kantarcı’ya, çevre il/ilçelerden gelen kardeş koroların üyelerine teşekkür etti.