Didim Amfi Tiyatro'nun inşaatı sürüyor

• 17 Ocak 2022
Didim Belediyesi, Didim Amfi Tiyatro’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Didim Amfi Tiyatro, Başkan A. Deniz Atabay’ın vizyon projeleri arasında yer alıyor. Proje tamamlandığında bölgenin yeni kültür-sanat merkezi olacak. 4.000 kişi kapasiteli tiyatro alanında otopark, restoran, cep sineması ve çok amaçlı salonlar inşa edilecek. Didim Amfi Tiyatro’da ilk konser 2022 Haziran ayında organize edilecek. Başkan A. Deniz Atabay, “İlçemizi kültür-sanatın yeni merkezi olarak konumlandırdık. Bu kapsamda Didim Gençlik Merkezi, Didim Kültür Merkezi ve Didim Amfi Tiyatro projelerimiz oldukça önemli. Ayrıca ilçemize özgün festivaller de ‘Kültür-Sanat Kenti Didim’ yaklaşımımıza uygun şekilde organize ediliyor,” dedi.