Edremit Kazdağları'nda yol açma çalışmaları

• 17 Ocak 2022
Edremit Belediyesi, Kazdağları’nda etkili olan kar yağışı nedeniyle bölgedeki yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karayolları Bölge Müdürlüğü’yle koordineli çalışıyor. Buzlanma nedeniyle Edremit-Kalkım yolunun Hanlar bölgesinde, vatandaşların mağdur olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor. Yoldan çıkan ve yolda mahsur kalan araçlar da belediye ekipleri tarafından kurtarılıyor. Ekipler, vatandaşları zincir veya kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor. Jandarma ekipleri, zincir ve çeki halatı olmadan yola çıkılmasına izin vermiyor. Kar yağışının hafta sonu dahil olmak üzere birkaç gün daha etkisini sürdürmesi bekleniyor.