Edremit'te basın mensuplarıyla 10 Ocak buluşması

• 17 Ocak 2022
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal basında çalışan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla buluştu. Basın mensuplarının yaşadığı sorunları çözmek için hazır olduklarını belirtti. Başkan Selman Hasan Arslan, “Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Eksiklerimiz ve hatalarımız varsa, bize söyleyin. Söyleyin ki, düzeltebilelim. Sizin gününüzde, yaşadığınız sıkıntıları da konuşmalıyız. Ortak akılla hareket ederek bu sorunları çözmeye hazırız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum,” dedi. Etkinliğin devamında soruları yanıtladı. Belediyenin faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.