Eskişehir'de PCR testi yaptırana özel ulaşım hizmeti

• 17 Ocak 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bulaş riskini azaltmak amacıyla PCR testi olan vatandaşlara özel ulaşım desteği veriyor.

Sağlık İl Müdürlüğü’nden gelen taleple vatandaşlara ücretsiz ulaşım desteği sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetiyle vatandaşlardan tam not alıyor. Uygulamayla test sonrasında vatandaşların toplu taşımayı kullanmaması ve bulaş riskinin azaltılması hedefleniyor. Bugüne kadar 10.000’e yakın vatandaşa ulaşım desteği sağlandı. Covid-19 test yoğunluğunun en fazla yaşandığı hastanelerin önünde özel otobüsler bekletiliyor. Özel otobüslerde, özel bölmeli alanlarda en fazla 13 yolcu taşınıyor, her sefer sonrasında otobüsler dezenfekte ediliyor.