Hatay'da kök hücre ve kan bağışı

• 17 Ocak 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, kök hücre bekleyen vatandaşlar için anlamlı bir kampanyanın altına imza attı.

Başkan Lütfü Savaş ve sağlık durumu kan vermeye elverişli olan çok sayıda belediye personeli, Hataylı minik Miraç Ata ve kök hücre nakli bekleyen binlerce yurttaş için HATMEK’te kan verdi. Geniş katılımla gerçekleştirilen kampanyada Kızılay yetkilileri, kök hücre bağışının ne denli önemli olduğunu belirtti. Kök hücre nakli bekleyen binlerce hastanın olduğunu ifade eden yetkililer, her bağışın, nakil bekleyen hastalar için fırsat olduğunu belirterek kampanyaya desteğinden ötürü Lütfü Savaş’a teşekkür etti.