İzmir'de öğrencilere akşam yemeği

• 17 Ocak 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün ardından Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde de öğrenciler için sıcak yemek hizmetini başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği ilkesi üniversite öğrencilerine destek veriliyor. Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün ardından artık Kâtip Çelebi Üniversitesi öğrencileri de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı sıcak yemeklere ulaşabiliyor. Aşevleri Şube Müdürlüğü, Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Kampüsü’ndeki kütüphanenin önünde hafta içi her gün 17:00-19:00 saatleri arasında yemek dağıtmaya başladı. Giderek ağırlaşan yaşam koşulları nedeniyle her şeyi kuruşu kuruşuna hesaplamak zorunda kaldıklarını söyleyen öğrenciler, uygulama için Başkan Tunç Soyer’e teşekkür etti.