Kartal'da çocuklara robotik kodlama atölyesi

• 17 Ocak 2022
Kartal Belediyesi, Robotik Kodlama Atölyesi için yeni dönem öğrenci kayıtları başladı.

Geleceğin dili olarak adlandırılan robotik kodlama eğitimleri için başvurular 3-7 Ocak 2022 tarihleri arasında Kartal Belediyesi’nin internet sitesinden yapılabilecek. Kartal’da ikamet eden 9-14 yaş arasındaki çocukların başvuracağı Robotik Kodlama Atölyesi’nde çocuklara iki ay boyunca algoritma, analitik ve eleştirel düşünme, problem çözme, bilgisayar programlama ve yaratıcılık geliştirme eğitimleri verilecek. Eğitimler 32 saat sürecek. Atölye sayesinde çocuklar için teknoloji ve bilim dünyasının kapıları aralanacak. Kayıt ve detaylı bilgi için www.kartal.bel.tr adresinden ve Komşu İletişim Merkezi 444 4 578’den bilgi alınabilecek.