Muğlalılara evde sağlık hizmeti

• 17 Ocak 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım ve hasta nakil hizmetleri uygulamasıyla vatandaşlara destek oluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde binlerce vatandaşın evine sağlık hizmeti götürüyor. Evde bakım hizmetleriyle vatandaşların kapısını çalıyor. Proje kapsamında ekipler bugüne kadar 17.532 ilk ziyaret, 202.127 tıbbi bakım ve 57.793 genel bakım uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama dahilinde pansuman ve yatak yarası bakımı yapılıyor, serum ve sonda takılıyor, enjeksiyon, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetler veriliyor. Talep doğrultusunda kişisel bakım hizmetleri için de vatandaşlara yardımcı olunuyor.