Odunpazarı'ndan bebek maması hizmeti

• 17 Ocak 2022
Odunpazarı Belediyesi Halk Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1 yaş üstü bebek maması ulaştırıyor.

Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, mama fiyatlarındaki artışa dikkat çekti. İhtiyaç sahibi ailelere mama desteğinde bulundu. Vatandaşlar, bebek mamalarına gelen zamlarla mama almanın imkânsız hâle geldiğini belirtti. Başkan Kurt, “Vatandaşların, bebeklerine mama alamadığını öğrendik. Halk Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere 1 yaş üstü bebek maması ulaştırıyoruz. Çocuklar sağlıkla, mutlulukla büyüsün istiyoruz,” dedi. Kapılarında Halk Market yetkililerini gören vatandaşlar, Başkan Kazım Kurt’a teşekkür etti.