Tepebaşı Belediyesi'nden öğrencilere akşam yemeği

• 17 Ocak 2022
Tepebaşı Belediyesi, üniversite öğrencileri için ücretsiz yemek hizmeti vermeye başladı.

“Gel Beraber Olsun” sloganıyla öğrencilere ücretsiz yemek dağıtılıyor. Sabah saatlerinde öğrencilere 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde çorba ve ekmek ikram ediliyor. 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde ve Zişan Kızılcıklı Belde Evi’nde ise, öğrencilere ücretsiz akşam yemeği veriliyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18:00-20:00 saatleri arasında ikram ediliyor. Hizmetten yararlanan öğrenciler,  “Yemekler çok lezzetli ve doyurucu. Öğrenci dostu Ahmet Başkan’a, bu önemli desteği için teşekkür ediyoruz,” dedi.