Ankara’ya “Yöresel Turizm İlçe Otogarı” geliyor

• 20 Ocak 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçe otobüslerini tek merkezde toplamak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla “Yöresel Turizm İlçe Otogarı”nın yapım çalışmalarına hız verdi.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından Eylül 2021 tarihinde ihalesi yapılan ve Gazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde inşa edilmeye başlanan ilçe otogarının 2022 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Hem ulaşım esnafı hem de ilçelere seyahat edecek vatandaşların tek merkezden daha rahat yolculuk yapabilmesini sağlayacak 80 araç kapasiteli yeni ilçe otogarı, toplam 11 bin 36 metrekarelik alan üzerinde otobüs şoförleri için dinlenme odalarından bebek bakım odalarına, kafeteryadan mutfağa kadar birçok konfora da sahip olacak.

• 15 Şubat 2022
Halil Posbıyık: