Arsuz Belediyesi ilçenin doğasını savunuyor

• 24 Ocak 2022
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Hüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan ÇED toplantısına Arsuz halkıyla birlikte karşı çıktı.

Başkan Asaf Güven, Hüyük Mahallesinde yapılması planlanan ÇED toplantısının yapılmaması gerektiğini ifade etti. Doğayı, tarımı, turizmi korumak için her zaman halkın yanında olduklarını vurguladı. Halkın ve doğanın zararına atılacak her adımın karşısında olacaklarını belirten Başkan Asaf Güven, “Arsuz, doğa harikası bir yer. Bazı güçler, bu doğa harikası yeri bozmak için uğraşıyor. Türkiye’nin her yerinde benzer durumlar yaşanıyor. Belediyemize hiçbir bilgi verilmeden, kapalı kapılar arkasında bazı kararlar alınıyor. Biz burada neler olacağına dair bilgileri dışarıdan alıyoruz. Doğayı bozmak, hepimize zarar verir.” dedi.