Askıda Fatura’ya uluslararası ödül

• 24 Ocak 2022
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bloomberg Küresel Belediye Başkanları Yarışması’nı kazandı.

“Askıda Fatura”, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada büyük ses getirdi. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Askıda Fatura” projesiyle ödül kazandı. Dünyanın dört bir yanından 650 kentin başvurduğu yarışmada İstanbul’la birlikte 50 kent finale kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul, aralarında Avrupa’dan Paris ve Londra, Amerika’dan New Orleans gibi kentlerin de bulunduğu birçok dünya kentini geride bırakarak büyük ödüle ulaştı. Başkan İmamoğlu, “Dünyanın dört bir yanından 631 kentin katıldığı yarışmada ödüle layık görülen 15 kent içinde yerimizi aldık. Bu ödülü, geleneklerimizden gelen dayanışma kültürünü teknolojiyle buluşturan “Askıda Fatura” ile kazandığımız için çok mutluyuz, gururluyuz,” dedi.