Aydın’da çocuklara bez ve süt desteği

• 24 Ocak 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklu ailelere bez ve süt desteği veriyor.

Ekonomik kriz nedeniyle çocuklu ailelerin bebek bezi ve süt ihtiyacı giderek artıyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla farklı numaralardaki bebek bezleri ve litrelik süt belirli periyotlarla ailelere teslim ediliyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda aktif ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere birçok konuda destek veriyor. Gelen başvuruları değerlendiren ekipler, yerinde tespit çalışmaları yapıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için ısınma, beslenme, kıyafet vb. konularda çözüm üretiyor.