“Başkentte Her Can Değerlidir”

• 24 Ocak 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yanında olmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için bakım, beslenme ve tedavi hizmeti vermeyi sürdürüyor. Kurtuluş Sokak Hayvanları Sağlık Merkezi, sokak hayvanlarının daha sağlıklı koşullarda tedavi edilebilmesi amacıyla yeni cihazlarla donatıldı. “Başkentte Her Can Değerlidir” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, sahipsiz, kaza geçiren ve travmaya maruz kalan sokak hayvanlarını modern yoğun bakım ünitesinde tedavi etmeye başladı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner Hekimi Yetkin Candemir, Kurtuluş Sokak Hayvanları Sağlık Merkezi’nin modern cihazlara kavuştuğunu belirtti.