Gemlik Belediyesi çalışanların yanında

• 24 Ocak 2022
Gemlik Belediyesi ve KESK’e bağlı Tüm-Bel-Sen, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı.

124 memuru kapsayan sözleşmeye göre, Gemlik Belediyesi’ndeki görevli memurların sosyal denge tazminatı oranı %100'’den, %120’ye yükseltildi. Sosyal haklar ve enflasyon zammıyla birlikte maaşlarda %46.7’lik artış oldu. Tüm-Bel-Sen Bursa Şube Başkanı Halil Durmuş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Böyle karanlıklar içinde yaşadığımız bir memlekette umudu içimizde barındırıyorsak, sizin sayenizdedir. İmzalanan bu sözleşme, her emekçinin hakkını alabileceğini gösterdi.” ifadelerini kullandı.