Gemlik Belediyesi, Nilüferli gençleri ağırladı

• 24 Ocak 2022
Gemlik Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nilüfer Gençlik Meclisi’ni ağırladı.

Hafta sonunda bir araya gelen gençler, faaliyetleri hakkında bilgi verdiler, ortak çalışmalar yapmak için fikir alışverişinde bulundular. Gemlik Bölge Parkı’ndaki toplantıya iki ilçenin Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Gemlik’in davetlisi olarak ilçeye gelen Nilüferli gençler, ilçelerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek önemli günlerde hayata geçirdikleri projeleri anlattılar. Tecrübelerini paylaştıkları için Nilüferli gönüllülere teşekkür eden Gemlik Gençlik Meclisi üyeleri, altı aylık sürede gerçekleştirdikleri projeleri aktardılar. Gemlikli gençler, Gençlik Meclisi’ni geniş bir tabana yaymayı hedeflediklerini belirttiler.