Konyaaltı Belediyesi meraları ıslah ediyor

• 24 Ocak 2022
Konyaaltı Belediyesi, mera alanlarının ıslahı için Doyran ve Geyikbayırı’nda 1.200 dekarlık alana gübre attı.

Konyaaltı Belediyesi, ilçede yaşayan küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerini desteklemeyi sürdürüyor. Özgün projelerle üreticilerin belirli ihtiyaçları karşılanıyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’yle işbirliği yapılarak üretime katkı sunuluyor. Başkan Semih Esen, ilçedeki göçer çobanların desteklenmesi amacıyla Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından küçükbaş ve büyükbaş hayvanlara uygulanan aşıların ücretlerini belediyenin karşıladığını aktardı. Başkan Esen, geçen yılki protokol kapsamında 5.250 büyükbaş ve 12.500 küçükbaş hayvanın aşı ücretini ödediklerini kaydetti.