Mersin’de kültür-sanat etkinlikleri kent geneline yayıldı

• 24 Ocak 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerini kent geneline taşıdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, 2021 yılında da kültürel ve sanatsal etkinliklerini en üst seviyeye çıkardı. Tiyatro ve müzik başta olmak üzere birçok branşta faaliyet gösteren belediye, kültürel gezilerden atölyelere, enstrüman ve dans kurslarından konserlere, kültür yayınlarının dağıtımından yarışmalara kadar birçok alanda etkin çalışmalara imza attı. Başkan Vahap Seçer öncülüğünde kadroları güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunları sanatseverlerle buluşturdu. Yıl boyunca konserler düzenlendi. Festivaller, atölyeler, birçok branşta açılan kurslarla her alanda sayısız etkinliğe imza atıldı.