Mezitli Belediyesi’nden KKTC’ye kardeşlik imzası

• 24 Ocak 2022
Mezitli Belediyesi, “Çatalköy-Mezitli El Ele Projesi” hayata geçiyor.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, KKTC Çatalköy Belediyesi’yle ortak yürütülen “Çatalköy-Mezitli El Ele Projesi” için KKTC’ye gitti. Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’yla birlikte projenin geliştirilmesi için görüşmeler yapan Başkan Neşet Tarhan, iki kentin işbirliğinin büyük etkileri olacağını dile getirdi. Pandeminin zor koşulları altında kardeşlik imzası attıklarını hatırlatan Başkan Tarhan, iki kentin ilişkilerinin daha geniş kapsamda ele alınması gerektiğini söyledi. Mezitli’nin ve Çatalköy'ün birbirine yakınlığına ve benzerliğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Benzer özellikleri olan iki kentiz. ‘Çatalköy- Mezitli El Ele’ diyerek önemli bir kültür projesini hayata geçiriyoruz,” dedi.