Saruhanlı’da engellilere saygı gecesi

• 24 Ocak 2022
Saruhanlı Belediyesi, “Engellilere Saygı Gecesi” kapsamında konser düzenlendi.

Manisa Musiki Derneği Korosu’yla Saruhanlı Belediyesi Türk Müziği Korosu konseri, dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Konser, büyük alkış topladı. Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri, Başkan Zeki Bilgin ve eşi Zehra Bilgin, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, STK başkanları, muhtarlar, Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal ve derneğin üyeleri, Millet İttifakı üyeleri ve çok sayıda misafir ilgiyle izledi. Konserin sonunda Başkan Zeki Bilgin, Manisa Musiki Derneği Başkanı Mehmet Yumrukaya’ya, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal ise, koro şefi Tahir Kahraman’a çiçek verdi.