Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kadınların yanında

• 24 Ocak 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınların yanında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi işbirliğiyle Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması konusunda söyleşi düzenlendi. Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahalle Evi’nde düzenlenen söyleşide Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı tarafından stresin beden ve ruh sağlığı üzerindeki etkileri, meme kanserinde erken tanının ve sağlık taramalarının önemi, rahim ağzı kanseri ve kontroller, menopoz süreci, aile planlaması tanımı ve gebeliği önleyici yöntemler, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme adımlarının tanımları konusunda bilgi verildi. Kızılpınar, Veliköy ve Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerinin katıldığı söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Başkan Kadir Albayrak, “Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımız devam edecek.” dedi.