Tekirdağ’da öğrenciler için kültür turu

• 24 Ocak 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatilinde öğrenciler için kültür turu düzenliyor.

29-30 Ocak 2022 tarihlerinde “Adım Adım Tekirdağ” adıyla kültür turu düzenleniyor. Turun ilk etabı, Süleymanpaşa. Kültür turunun ilerleyen günlerde diğer ilçelerde de yapılması planlanıyor. 2010-2014 doğumlu öğrencilere ve velilerine yönelik olarak (salgın nedeniyle  sınırlı sayıda katılımcıyla) Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilecek tur kapsamında Zübeyde Hanım Parkı, Namık Kemal Evi, Atatürk Heykeli, Namık Kemal Heykeli, Süleymanpaşa Heykeli, Rüstempaşa Camisi, Rüstem Paşa Bedesteni, Eski Bedesten, Etnografya Müzesi, Tarihi Beş Evler, Rakoczi Müzesi ve Macar Evi ziyaret edilecek. Rehber eşliğinde katılımcılara tarihî mekânlar hakkında tanıtıcı bilgiler verilecek.