Adana Büyükşehir destekleyici kurs merkezleri açıyor

• 31 Ocak 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ni açıyor.

Kuruköprü ve Karataş’ta Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri açılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde açılacak kurs merkezlerinde deneyimli öğretmenler eşliğinde 8. sınıf öğrencilerine LGS, 12. sınıf ve mezun öğrencilere YKS hazırlık dersleri verilecek. Karataş ilçesinde 25’er kişilik 4 sınıf, Kuruköprü’de 20’şer kişilik 16 sınıf açılacak. Eğitim merkezlerine ön kayıtlar başladı. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0322 458 03 37 numaralı telefonu arayarak bilgi alabiliyor. Merkezlere www.adana.bel.tr adresinden başvuru yapılabiliyor.