Aydın Büyükşehir sabahları çorba dağıtıyor

• 31 Ocak 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, soğuk kış sabahlarını sıcak çorbayla ısıtıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin yemekhanelerinde hazırlanan binlerce kişilik çorba, kentin farklı noktalarındaki ikram duraklarında her sabah vatandaşlara ikram ediliyor. Tek kullanımlık karton bardaklarda servis edilen çorba, vatandaşlardan tam not alıyor. Başkan Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlara destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yoksulluk gittikçe derinleşiyor. Çorba ikramımızı sabah erken saatlerde yapıyoruz. Güne karanlıkta başlayan vatandaşlara sıcak bir merhaba diyoruz. Vatandaşların her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz,” dedi.