Bayraklı'da kadınlarla dayanışma kahvaltısı

• 31 Ocak 2022
Bayraklı Belediyesi, Demokrat Kadınlar Derneği’nin ev kadınlarına yönelik düzenlediği dayanışma etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra TBMM Kâtip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin, il ve ilçe yöneticileri, Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği Başkanı Fatma Uğuz, dernek üyeleri ve kadınlar katıldı. Etkinlikte kadınlara karanfil dağıtıldı. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafları çektirildi. Başkan Serdar Sandal, “Kadınların temel sorunlarını çözmek, sosyal yaşama katılmalarını sağlamak öncelikli görevimiz,” dedi.